Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2016 14:56 - ВДЪХНОВЕНА съм от.КУШЕЛ:.САЩ унищожиха суверенна държава.ИРАК и родиха ОНЕЗИ МИГРАНТИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ДНЕС ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ със своята духовна вяра в.АЛЛАХУАКБАР
Автор: ednavania Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2068 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 22.10.2016 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Създадените от САЩ - терористи от „Ислямска държава“ екзекутираха в Мосул 284 жители, съобщи телевизия ..., позовавайки се на източник на службите за безопасност на Ирак.
  Позиционирано съдържание:
  1. Критикуващо Иракската съпротива предала своята армия по време на защита на държавността срещу агресорите от САЩ, които унищожиха за няколко месеца суверенна държава и родиха ОНЕЗИ МИГРАНТИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ДНЕС ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ със своята духовна вяра в АЛЛАХ АКБАР.
   2. Критикуващо всеки човек, тръгнал по пътя на незаконността, продажността на държавния суверинитет на България, в полза на други даржави и други народи, считащи ни за туземни индианци.

image Когато световните империалисти, начело със САЩ унищожаваха иракския сплотен народ в кървава война, за да загрябят ПЕТРОЛНИТЕ промишлени структури на СУВЕРЕННАТА ДЪРЖАВА ИРАК...
В този контекст, град Мосул и прилежащите му райони ПЪРВИ се проявиха като предателска за Иракския народ - ПЕТА КОЛОНА и нападаха в гръб своята иракска армия, допринасяйки за унищожението на иракската независима държава...
   Всичко се връща всекиму. Мяра според мяра е като латинскага сентенция ОКО ЗА ОКО - ЗЪБ ЗА ЗЪБ...В по-ново време, в Църковните документи и в Главната Книга е записано:
    Който гроб копа другиму, сам подготвя своята гробна участ.
    Тоест...Като ликвидираха Държавната си власт, иракските предатели-ДемоНкрати сами си докараха Ислямска държава...
   А пък ний, българето-бедни и вси селяне от Горно-Нанадолнище, кът си ликвидирааме предишната Независима държавичка, докарааме на Боко и Цеца Парламента, срещу КИНТИ да главят армията на Турция да пази небето ни...
САЩ-оглавнико.
image И ги раниме, и ги поиме, САЩ-братята, и в уста ги целуваме бърже, кат в ДОБРОТО старо 500 годишно турско съжителство!

   Барабар с тАа простотия, докарАаме партии, които на феодалите от САЩ дадоа да грабят златните ни находища в Челопеч и енергийните ни ресурси в Тракия.
  Отделно дет теа африко-американи феодали земАа и превърнАа старите ни пусти казарми за свои нови модерни бази, безплатни.
    Содомия (от среднов. лат. sodomia), се нарича интимно отношение към полов акт, който не е изцяло пенисно-вагинален.
image
КЪРВАВИТЕ И ГНУСНИ ПИПАЛА на сорос-садизма и сорос-содомията въведоха извратеният секс уста в пенис или уста във вагина или уста в анус.

Пример ни даваше дърт америко-президент със саксофон, който въведе педофилно свиркаджийство с 21 годишна негова стажантка Моника Люински.
  Медиите, У нас, провъзгласиха за нормално содомията - лезбийство и педерастия и прочие гадости По света и у нас...

  Назе на напрАиа на Сиренцето в мишия капан, ама сложен за Огромни Руски Сибирски Мечки, въоръжени със стратегически оръжия срещу БАШ ДУШМАНИТЕ на руския освободителен народ.
  Освободителният руски народ и техния богуугоден цар, които дарили с християнската си православна кръв свободата на православни бг-РОБИ след 500 годишна турска сватба на огромни турските резани карабини с нежната булка България, която разнищиха от 500 годишно душманско скверно дупчене, където и както си поискваха.

-----------------------------------------------------------------------

18+ ли трябваше да сложа, м? 
 
Автор:
image kuschel 
Не е хубаво да се трият хумористичните постинги на блогерите, дори да са малко пиперливи. Все пак големи хора сме, пък и щом политиците ни в ефир се наричат "Бай Хуй" и "Сопол", ние защо да оставаме назад. Не предвидих коварния ви ход и не си архивирах картинката. Сега ще трябва да я търся, но нищо. Аз съм упорит.  
Та, да си дойдем на думата. Искам да кажа на евроогъзените ни психодесни и на главатаря им Сим...бой, че в мнозинството си българите пет пари не дават за Европейския им съюз, за НАТО-то им и за евроатлантическите им ценности, защото от хилядолетия си имат изпитани във времето балкански, черноморски ценности. Българите не обичаме сурогати! БЪЛГАРИТЕ!


    

   Следващият кадър може да предизвика гневни чевства у привържениците на една партия! Да не гледат!
  
Жив пример как думите на един виден десен политик могат да събудят творчески порив у баба Гицка.

image
www.google.bg/search
------------------------------------------------------
Четири извода от последните дни. Автор: kuschel  http://kuschel.blog.bg/drugi/2016/10/20/chetiri-izvoda-ot-poslednite-dni.1483753
- Пълен идиот е човек беден като църковна мишка, но десен като Рокфелер.
Маркс нарича пълните идиоти лумпени (от немски - парцали, дрипи), защото вървят срещу собствените си интереси. 
В момента, типичен пример за лумпени са привържениците на ГЕРБ, тъй като гласуват безмозъчно за своите изедници.

- Демокрацията е точно такъв краварски, търговски продукт, каквито са хамбургерите и Пепси колата и също така много вреден. За дечицата е простено да харесват Мак Доналдс, защото обичат шаренко и са глупавички, но какво е оправданието за психодесните седесари, м? Какво?
- Тунингованата патка се оказа учебникарски пример за клиширан, безмозъчен олигофрен. Пълен провал в дебата. Беше жалка и многословна...С "остроумието" си, че социалистите са без мозък, глупачката Цачева направи клосален, непростим гаф и практически се самоуби. Дано думите и не достигат до ушите на много световни лидери и до шефа на ООН. Стига ни и досегашния резил.
Демократът не е нищо друго освен бивш, фалшив комунист, политическа курва, приставала на много и омъжена за ГЕРБ. 
Парадоксалноно е, че в същото време ГЕРБ се самоизживява като последната надежда и упование на изстрадалата антикомунистическа сган.
http://btvnovinite.bg/…/koj-pobedi-v-debata-mezhdu… -----------------------------------------------------------
http://ednavania.blog.bg/lifestyle/2016/10/16/potresavashto-kushel-izperka-s-posting-za-verolomstvata-na-r.1482967
   
Атомните бомби не били руско дело, а на африко-американските ни САЩ-братя. Те безплатно отвели милиони япончета на разходка до Седмото небе, Еднопосочно с Малчуганчето и Дебеланкото. О, боже! ...Ядрената гъба от атомната бомба пусната над Нагасаки, Япония през 1945.
image
image
О, боже! България също бе бомбардирвана смъртоносно от САЩ-братята ни, цели 2 години, малко преди ХОЛОКОСТА над Япония и понесохме безвъзвратно огромни невинни човешки и материални загуби, които САЩ-братята не възстановиха никога после!
   СОРОСАДИСТ-СОДОМИСТ: Сега на територията ни БГ са разположени няколко наземни и морски бази на САЩ-братята, за да нема мърдане улево в САЩ-оглавнико.
image И ги раниме, и ги поиме, САЩ-братята, и в уста ги целуваме бърже, кат в ДОБРОТО старо 500 годишно турско съжителство! Гордост ни е, че в България не е имало дори един руски съвецки войник след края на 2-та Световна война.
http://ednavania.blog.bg/lifestyle/2016/10/16/potresavashto-kushel-izperka-s-posting-za-verolomstvata-na-r.1482967
------
Ако ви се насълзят очите, значи сте българи, ако не, вече сте поамериканчени лигави педали и празнувате Хелоуин. Автор: kuschel http://kuschel.blog.bg/drugi/2016/10/21/ako-vi-se-nasylziat-ochite-znachi-ste-bylgari-ako-ne-veche-s.1484116
  Изслушайте няколко песни и щи ви свие стомаха.
  Боже, на какво я превърнаха Българията ни!
  Св. Валентини, Хелоуини, путки майни американски.
  Да ви е@а в чуждопоклонниците, изроди седесарски, продажни!  
  Проклети да сте!!!
--------------------------------------------------
САЩ и западните съюзници погазват международното право с незаконни войни, унищожавайки нации като Афганистан, Ирак и Либия.ПЕЧЕЛИ ЛИ РУСИЯ...КАЗВАЙКИ ИСТИНАТА?А Автор: otvratitelno http://otvratitelno.blog.bg/lifestyle/2016/10/20/sasht-i-zapadnite-syiuznici-pogazvat-mejdunarodnoto-pravo-s-.1483748
  Атомният геноцид над Япония, извършен от САЩ, никога не ще бъде забравен. Десетилетия наред САЩ и западните съюзници погазват международното право с незаконни войни, унищожавайки нации като Афганистан, Ирак и Либия, избивайки милиони.


---------------------------------
ПЕЧЕЛИ ЛИ РУСИЯ ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА ИЛИ ПРОСТО КАЗВА ИСТИНАТА?  Автор: dokumentalni 
  image
Автор: Финиън Кънингам,
Превод: Илиян Станчев

Моля, при препечатване на материала, цитирайте източника на българския превод и името на преводача!

            Западната треска, наречена „Студена война”, тази седмица отново изби под формата на капчици пот след поредните изявления, че Русия „печели информационната война”. Дори само това говори достатъчно за начина, по който журналистите и новинарите гледат на информацията – като на „война”.....

----------------------------
СОДОМИЯ. ПРОСТИТУЦИЯ. КРАЖБИ. БОЛЕСТИ. БЕЗРАБОТИЦА. МИЗЕРИЯ. СЪЗДАДЕ ГИ ЗА 27 ГОДИНИ СДС-ФИКСИДЕЯТА: СТАНИ ДА СЕДНА. РОДИХА РАЗГРАБВАНЕ И РАЗРУШЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: aveboko http://aveboko.blog.bg/lifestyle/2016/10/14/sodomiia-prostituciia-krajbi-bolesti-bezrabotica-mizeriia-sy.1482507
   СДС И ТЕХНИТЕ ДЕЦА РОДИХА БЕЗРАБОТИЦА, МИЗЕРИЯ, БОЛЕСТИ, КРАЖБИ, ПРОСТИТУЦИЯ, СОДОМИЯ.
  Содомия (от среднов. лат. sodomia) се нарича полов акт, който не е пенисно-вагинален.
 
  27 ГОДИНИ СЛЕД ИДВАНЕ НА СДС И ФИКС-ИДЕЯТА: СТАНИ ДА СЕДНА, РОДИХА РАЗГРАБВАНЕТО И РУЗРУШЕНИЕТО НА ЕДИННА БЪЛГАРИЯ. РОДИХА БЕЗРАБОТИЦА, МИЗЕРИЯ, БОЛЕСТИ, КРАЖБИ, ПРОСТИТУЦИЯ, СОДОМИЯ - НАТРЕСЕНИ ОТ ДИВИЯ ЗАПАД:

imageimage

Безработни пред кухня за супа.
Безработни жени чакат на магистралата или в бордеи да бъдат наети секс-части от телата им за интимни услуги, при което рискуват да попаднат на психопат или психопатка, което да ги лиши от здравето или от живота им.

- СОДОМИЯ: СОРОС-САДИСТИТЕ въведоха модата на ОРАЛНИЯ, АНАЛНИЯ И ГРУПОВИЯ СЕКС ПО СВЕТА И У НАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ:
imageimage
imageimage
ОРАЛНИЯТ секс (пенис ИЛИ вагина в устата на единия) или АНАЛНИЯТ секс (пенис в ануса на другия), както и сексуалният акт между човек и животно, това по същество е СОДОМИЯТА.

  Содомия (от среднов. лат. sodomia) се нарича полов акт, който не е пенисно-вагинален.



Гласувай:
6



1. saankii - и аз така...съ вдъхнових..поздрав,една ваня
22.10.2016 15:14
става за Слоган на ГРОБаджиите
ти си ,Куш !
цитирай
2. ednavania - Валон показа на 400 милиона европейци, как се бранят интересите на своето население отот изедницине чужди и наши капиталисти-содомисти... Господин Кушел, моля в
22.10.2016 15:19
Валон показа на 400 милиона европейци, как се бранят интересите на своето население отот изедницине чужди и наши капиталисти-содомисти...
Господин Кушел, моля ви, изтривайте вредоносните коментари, като на тяхно място просто и ясно отговаряйте, че не ви интересуват мнение на определения активен содомист във вашия блог, тъй като той не е поле и платформа за содомисти По света и у нас, навредили на България с разбиване на нашата Независима и добре уредена държавичка от миналото, преди появата на симпатизантите на содомистът Бил Клинтън, който като истински 55 годишен педофил вършеше с 21 годишната Моника откровено педофилски извращения, вкарвайки си пениса в устата и... Ужасно е да вършиш такива неща и да казваш, че в любовта граници нямало?!? За каква любов става на въпрос между 55 годишен извратеняк и неопитна млада 21 годишна студентка, обезумяла от факта, че президентът на нейната 300 милионна страна е поискал да се гаври с устата и...
цитирай
3. ednavania - Пълен идиот е човек беден като църковна мишка, но десен като Рокфелер. Маркс нарича пълните идиоти лумпени (от немски - парцали, дрипи), защото вървят срещу соб
22.10.2016 15:26
Пълен идиот е човек беден като църковна мишка, но десен като Рокфелер.
Маркс нарича пълните идиоти лумпени (от немски - парцали, дрипи), защото вървят срещу собствените си интереси.
В момента, типичен пример за лумпени са привържениците на ГЕРБ, тъй като гласуват безмозъчно за своите изедници.
цитирай
4. ednavania - православни бг-РОБИ след 500 годишна турска сватба на нечисти турски резани карабини с нежната булка България, която разнищиха от 500 годишно душманско дупчене
22.10.2016 15:55
Питам можещите да мислят с ТИКВА НА РАМЕНЕТЕ СИ: зАЩО БЕ, ТИКВО-ОБРАЗИ, предадохме благодарността от Освобождението си от 500 годишното дупчене на народността си...
Забравихме ли:
Освободителният руски народ и техния богуугоден цар, които дарили с християнската си православна кръв свободата на православни бг-РОБИ след 500 годишна турска сватба и насилни сексуални отношения с нечисти и немити мало-азиатски турските резани карабини с нежната булка България, която разнищиха от 500 годишно душманско скверно садистично дупчене, където и както си поискваха.
цитирай
5. ednavania - А нашите "родни" соросченца.....тех никой вече не ги брига за нищо.
22.10.2016 17:12
Ето защо руснаците трябва да подпукат наемниците от ИД и т.нар. умерена опозиция /демек по-малко терорист, да ги претопят в стъклени форми с авиацията си и кой от къде е.
А сите ревливи Меркелини, Обонговци да си гризат ноктите.....от страх да не са следващите.
Мачкааааай резаците от ИД!
А нашите "родни" соросченца.....тех никой вече не ги брига за нищо.
цитирай
6. ednavania - Дами и Господа лумпени на капиталисти и олигарси! Другари и Другарки работещи граждани и производители на стопанска продукция! Ма защо съ праити на е...на ущип
22.10.2016 17:49
Дами и Господа лумпени на капиталисти и олигарси!
Другари и Другарки работещи граждани и производители на стопанска продукция!
Ма защо съ праити на е...на ущипана мома, а кога мъжът на Хитлъри ви опръска СИНиТе рокли с неговата течност - арно ви беше...
Ся по същество:
Когато Малчуганчето и Дебеланкото отведоха МИЛИОНИ на Седмото японско небе и геноцидно изтепаха народеца на нашите съюзници - японците, ко написахте по тоа случай вий, соросадисчетта?!? Че било възпираща атомна атака, да се сложило край, на свършилата война, ТРИ месеца по-рано...
Ми война е в Близкия Изток, подплена от правителството и народа САЩ - без човешки жертви няма как!
Но като си помисля, че САЩ създадоха тези терористи, за да свалят ИРАКСКИЯ президент, да го обесят и да убият всичките му деца и внуци и да разрушат иракската петролна държава...
То наистина съм объркан, като как да се изразявам при поредните последици от войната запалена от САЩ...
Ся малко странични сензацийки:
Ми така щеше да стане и в Турция, ако разведките на Путин не предупредиха подставения от щатите за враг на Русия - Ердоган, какво му кроят неговите съюзници и псевдо приятели от САЩ.
Затова Ердоган-тиран хОди да целува ръка, нозе и прочие на своя спасител ТАВАРИШ ПУТИН.
Случайно ли онези летци-провокатори, дето свалиха руския самолет без заповед от Ердоган, изведнъж се оказаха всред заговорниците и душманите му, в неуспелия преврат срещу него, само защото Путин му каза какво го очаква, 1 час преди да опитат да заловят жив президент Ердоган...
цитирай
7. planinitenabulgaria - Вие имате тежък енцефалов проблем.
27.10.2016 16:48
Последствията са още по-тежки за дамите, ако са и недоклатени...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednavania
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 95680
Постинги: 40
Коментари: 66
Гласове: 633
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930