Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2016 17:59 - РАЗВЕДКА НА.ПУТИН му каза какво готвят щатски сътрудници за Ердоган.Така 1 час преди опита да заловят президент Ердоган, той бе предупреден от.ПУТИН...
Автор: ednavania Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2168 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 22.10.2016 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В последната война между Русия и Турция е унищожена Османската империя и Русия дала свободата на българския неблагодарен народ, избиращ за водачи партии-врагове на Русия.
...Поруган паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“...
---------------------------------------
Ако разведките на Путин не предупредиха ПРЕДИШНО-подставения от щатите за враг на Русия - Ердоган, какво му кроят неговите съюзници и псевдо приятели от САЩ, сценарият с разрушен и разграбен Ирак беше изпълним на турска територия.
...САЩ отдавна-отдавна създадоха тези терористи, още на времето за да свалят ИРАКСКИЯ президент, да го обесят и да убият всичките му деца и внуци и да разрушат иракската петролна държава...
   Затова спасеният от руснаците президент Ердоган-тиран хОди да целува ръка, нозе и прочие на своя спасител ТАВАРИШ ПУТИН.
И отново нареди интересите на своя народ, на първа линия по търговски обмен с народа на ТАВАРИШ ПУТИН.
   Случайно ли онези летци-провокатори, дето свалиха руския самолет без заповед от Ердоган, изведнъж се оказаха всред заговорниците и душманите му, в неуспелия преврат срещу него, само защото Путин му каза какво го очаква, 1 час преди да опитат да заловят жив президент Ердоган.


  Знае се от историята че, в последната война между Русия и Турция бе унищожена Османската империя, с което Русия дала свободата на българския неблагодарен народ, избиращ за водачи партии-врагове на Русия.
...
   Дами и Господа лумпени на капиталисти и олигарси!
   Другари и Другарки работещи граждани и производители на стопанска продукция!
Ма защо съ праити на е...на ущипана мома, а кога мъжът на Хитлъри ви опръска СИНиТе рокли с неговата течност - арно ви беше...
Ся по същество:
  Когато Малчуганчето и Дебеланкото отведоха МИЛИОНИ на Седмото японско небе и геноцидно изтепаха народеца на нашите съюзници - японците, ко написахте по тоа случай вий, соросадисчетта?!? Че било възпираща атомна атака, да се сложило край, на свършилата война, ТРИ месеца по-рано...
Ми война е в Близкия Изток, подплена от правителството и народа САЩ - без човешки жертви няма как!
  Но като си помисля, че САЩ създадоха тези терористи, за да свалят ИРАКСКИЯ президент, да го обесят и да убият всичките му деца и внуци и да разрушат иракската петролна държава...
...
-
  Но наистина съм объркана, като как да се изразявам при поредните последици от войната запалена от САЩ...

---------------------
  
И едно измислено нихилистично интервю на колебаещ се, дали да мине на отсрещния содомистко-американски берег или да си остане Хеторо-индивид. Неговото измислено интервю:
  ...Поруган паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“, стига преди това да не сте го ограбили и продали за скрап за да оцелеете, още някой ден...

Предлагаме Ви първото ексклузивно интервю на руският президент Владимир Путин дадено за българска медия след обявяване на решението за окончателно спиране на проекта „Южен поток“.

- Г-н Президент, в българския печат, вече се коментира, че решението ви за спиране на проекта „Южен поток“ е своеобразно отмъщение срещу България, заради опитите и да води самостоятелна политика, а също, че е плод на емоционален импулс.  Как бихте коментирали подобни твърдения и какви чувства изпитвате в момента към българския народ?

- Подобни твърдения говорят само, че българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Тези твърдение не са нито смешни, нито безумни, а нагли. Те се опитват да прехвърлят вината за нереализирането на проекта от болната на здравата глава. Според тях излиза, че независимо какво правим, строим или не Южен поток, то ние действаме винаги в ущърб на България. Аз лично бих пратил хората, които говорят подобни нелепици директно в затвора, защото именно техните действие доведоха до там, че не само Русия, но и всички останали високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение.

- Нима искате да кажете, че вие презирате българския народ?

- Абсолютно и го казвам с дълбоко съжаление, съжаление не към вас , а към всички усилия, които Русия, било то царска, социалистическа или днес демократична, е правила за да помогне за взаимноизгодното сътрудничество и развитие на България. Аз самият не вярвах, че може да се стигне до подобно развитие на нещата, смятах, че сред българите все пак има хора, които ще имат сили и желание да защитят своят национален и регионален интерес, но уви бил съм прекалено наивен.

Аз се убедих, че България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат нашите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. Вие сте първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Вие българите, някак си много леко и спокойно приехте, че единственият ви шанс да се развивате, е като се пръснете по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

- Е за какви точно усилия от страна на Русия говорите?

- Например за възстановяването на Българската държава, след пет века робство. Знам, че днес в България се чуват гласове, които отхвърлят тази заслуга на Русия, но това са същите гласове за които говорих в началото. Пролятата кръв се оказа напразна, ние създадохме независима държава, само за да може това което бе извоювано с кръв, да бъде продадено от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек.

Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Вие българите не цените свободата, нито се стремите към нея, вие цените сигурността, и предпочитате да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили.

- Но вие говорите за нещо, което е било преди повече от 120 години, какво общо има то с настоящия момент?

- Историята е тази, която създава държавата. Ако обезмислим значението на всичко което се е случило преди нас, то тогава, спокойно можем да твърдим, че Българската държава никога не е съществувала, защото това е било преди 600 години, а вие нямате никакво право да говорите за 1300 години България. Всъщност точно това се случва в момента в страната ви, вие живеете само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото.

Вие оцелявате поединично, като смятате, че го правите за децата си, докато всъщност продавате тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. Аз няма да се учудя, ако утре видя поруган и паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“, стига преди това да не сте го ограбили и продали за скрап за да оцелеете, още някой ден.
...




Гласувай:
8



1. ednavania - Поруган и паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“, стига преди това да не сте го ограбили и продали за скрап за да оцелеете, ощ
22.10.2016 18:43
Поруган и паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“, стига преди това да не сте го ограбили и продали за скрап за да оцелеете, още някой ден.
цитирай
2. aip55 - От
22.10.2016 18:57
мене едно голямо браво Ваня....
цитирай
3. bojinkata - мене едно голямо браво Ваня. . . . И от ...
24.10.2016 10:53
aip55 написа:
мене едно голямо браво Ваня....


И от мен!!!! Поздрави!
цитирай
4. krumbelosvet - Да, ИЗМИСЛЕН нихилизъм.
24.10.2016 11:04
Защото НЕ Е НЕБЛАГОДАРЕН българският народ, напротив. Русофобите винаги са били жалко но КРЕСЛИВО малцинство, с подкрепата на западното медийно превъзходство. И Русия не е без вина за съществуването на русофобите. Кой измисли проклетата поговорка "Курица не птица и Болгария не заграница"?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednavania
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 95640
Постинги: 40
Коментари: 66
Гласове: 633
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930