Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 22:01 - ДВАМА ОТ ТРИМАТА ТИКВОЕДЦИ НА ТАЗИ СНИМКА СА ПЪТНИЦИ.СЪДБАТА НЕ Е БИГ ДИК, КОЙТО ДА ДЪРЖИШ ПРЕЗ ДЖОБА НА ПАНТАЛОНА СИ.Плевнелиев, Ненчев, Борисов.
Автор: ednavania Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1661 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 17.06.2016 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ястребите са двама, но тук и Тримата влъхви се оплетоха по участието ни в Черно море срещу Русия.
  Президентът Росен Плевнелиев и министърът на отбраната Ненчев сами се оплетоха в лъжи за участието на страната във флотилията на НАТО в Черно море.
  Борисов, за да се измъкне от конфуза, изпрати министрите си по корабите, ако искат да воюват с Русия.

  Пореден скандал, предизвикан от нашенските „ястреби“ Росен Плевнелиев и Николай Ненчев разтърси държавата, след като държавният глава подкрепи идеята на румънския си колега за създаване на съвместен Черноморски флот под егидата на НАТО.

image
image
   Тази заявка на Плевнелиев вбеси премиера Бойко Борисов, който дори се зарече ако някой от най-върлите противници на Русия в кабинета — външният и военният министър, е поел ангажимент за участието ни в подобно формирование, да го изпрати лично на военен кораб да воюва.image
   В опит да потушат скандала, президент, премиер и военен министър дадоха съвместна пресконференция, на която Росен Плевнелиев обяви, че никога не е подкрепял идеята за общ флот с Румъния. http://bgr.news-front.info/2016/06/17/trimata-vlhvi-se-opletoha-po-uchastieto-ni-v-cherno-more-sreshhu-rusiya/
Дата на публикация: 17 Июнь 2016, 18:00
---------------
Борисов бесен - не искам военни кораби в Черно море, Митов и Ненчев да ходят да воюват с Русия image

Източник: БГНЕС
 Военни кораби като флотилия срещу руските кораби минава границата на това, което аз мога да допусна. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти по повод изказванията, направени вчера в Президентството, че страната ни ще участва в съвместно щабно формирование на НАТО в Черно море.

Премиерът бе категоричен, че не желае военни кораби в българското Черно море и попита ястребите (бел. ред. министрите Даниел Митов, Николай Ненчев) те дали ще си пратят синовете там.

imageПлевнелиев принуден да опровергава участието ни във военна флотилия в Черно море ===========================================================
image Каспар бил африканец, Мелхиор - европеец, а Балтазар - азиатец. Преданието гласи, че водени от Витлеемската звезда, трима мъдреци, наречени влъхви, се отправят към Витлеем, за да се поклонят пред новородения Исус и да му поднесат дарове.
  Влъхва означава всъщност жрец, добър магьосник, гадател. Такива били и Тримата влъхви, разпознали в новородения Исус Божия син. Водени от светла звезда, те се отправят към Витлеем, за да поднесат на Исус дарове - злато, ладан и мира. Ладан е скъпа ароматна смола, която в древността се поднасяла в знак на особено благоволение. Тримата влъхви я поднесли на Исус като дар за Бога в него. С мирото помазвали умрелите като дар за смъртния човек в Исус, а за царя в него тримата мъдреци дарили злато.

   Много са интерпретациите на сказанието за Тримата влъхви. Дълго време се водят спорове за точния им брой. В крайна сметка броят на даровете, поднесени на Исус, определя и броя на влъхвите. Имената им - Каспар, Мелхиор и Балтазар - се споменават за пръв път през 6 век. Смята се, че Каспар е бил африканец, Мелхиор европеец, а Балтазар азиатец.

 



Гласувай:
12



1. koshava - Чове с поглед в бъдещето......
18.06.2016 12:18
„Тримата глупаци“ е българска сатирична анимационна поредица от 11 късометражни филма, създадени в периода между 1970 и 1990 година от Доньо Донев
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednavania
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 95671
Постинги: 40
Коментари: 66
Гласове: 633
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930